top of page
_MG_1023.jpg

Doživetja

Vse kar lahko počnete med vašim bivanjem.
IMG_20230506_174146.jpg

Sprehodi po gozdovih.

Ker se nahajmo sredi gozdov, imamo veliko gozdnih poti in cest za mirne sprehode po naravi. Primerne so za sprehode, tek ali vožnjo s kolesom.

Bazen Višnja gora.

Lep večji bazen se nahaja v kraju Višnja gora, le 12km od Brunarice Biopark. Zraven se nahaja še prijeten bar s hrano in pijačo, bazen pa je primeren za celo družino.

14985.jpg
Zupanova-jama-cave-photo-jaka-ivancic.jpg

Županova jama.

V bližini Brunarice Biopark, le 15km oddaljena je Županova jama. Ogled jame se lahko rezervira, do tja pa se pride z avtomobilom.

Radensko polje.

Le 2km oddaljeno je Radensko polje, ki se spreminja z letnimi časi. Na njem je veliko poti za daljše sprehode ali vožnjo s kolesom. Na polju se nahajajo različne reke in jame.

radensko-polje6.jpg
VisitGrosuplje-Zabja-Hisa-fotografije-junij-2022-002-1.jpg

Žabja Hiša.

Na radenskem polju stoji žabja hiša, ki je naravovarstveni center. Leži pa na otoku tik ob izviru reke Šice. V hiši spoznate žive in nežive dele parka Radensko polje. Vstopnino je treba plačati.

Bloško jezero.

Le 35km oddaljeno jezero, primerno za plavanje, veslanje ali le sprehod okoli. Pri jezeru se nahaja tudi lokal, kjer se lahko kaj poje in spije. Do jezera se lahko pride tudi s kolesi. Voda je topla celo poletje in je popularna destinacija.

img-14-v.jpg
20190922_121505_Fotor.jpg

Izvir reke Krka.

Po kratki vožnji 11km si lahko ogledate tudi izvir reke Krka in se naročite na voden ogled jame. Primerna je tudi krožna pot peš. Do tja se lahko pride z avtomobilom ali pa s kolesom.

Vodomčev gaj.

Vodomčev gaj sestavlja preplet med naravo in kulturno krajino z mokrotnimi travniki, ribniki, trstičjem, potoki, sadovnjakom in gozdnim robom. Primeren je za ogled in lep sprehod.

6491-vodomcev_gaj_visit_grosuplje_jezera_slovenije_slovenska_jezera_moja_jezera_manca_kore
bottom of page